skip to Main Content

SMC Danmark A/S får ny partner på Djursland

Kattegat Teknik ApS og SMC Pneumatik A/S har indgået aftale om et fremtidigt samarbejde, og Kattegat Teknik ApS bliver dermed en del af det udbredte forhandler netværk som SMC Pneumatik A/S efterhånden har opbygget.

Kattegat Teknik ApS beskæftiger sig bl.a. med opbygning, vedligehold og reparation af alle typer af maskinanlæg, primært indenfor industri, marine samt mobile anlæg af enhver slags. En anden spidskompetence er afbalancering og vibrationsmåling af roterende maskindele og udstyr.

Valget af Kattegat Teknik ApS skal ses ud fra deres store ekspertise indenfor maskin-, mekanik-, hydraulik- og elektroområdet. Dette – i kombination med det store varelager – udgør fundamentet i vores fælles One-Stop-Service for en lang række kundegrupper.

”Med deres ekspertise, og ikke mindst placeringen på Djursland, ser vi frem til et godt og langvarigt samarbejde” udtaler Salgschef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Pneumatik A/S. ”Vi ved, at hos Kattegat Teknik ApS der er kunden altid i centrum, og de vil yde den optimale service der gør, at kunderne nu kun behøver gå ét sted hen med deres opgave”.

Med det store produktprogram fra SMC Pneumatik A/S vil der nu være mulighed for sparring med kunderne omkring alle typer af opgaver. Kattegat Teknik ApS vil, inden for kort tid, få opbygget et betydeligt lager af SMC’s produkter, så tilgængeligheden også her bliver så stor for kunden, som overhovedet mulig

Kattegat Teknik ApS har netop gennemført et uddannelsesforløb hos SMC Pneumatik A/S, og kan nu kalde sig Certificeret Partner.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close