skip to Main Content
BLIV ELEV

BLIV ELEV

Brænder du for elektronik, teknik og mekanik? Kunne du tænke dig en spændende og afvekslende arbejdsdag med mange forskellige spændende udfordringer?
Så er en elevplads hos Kattegat Teknik måske det perfekte match for dig.

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling Din læretid vil blive et godt springbræt for din videre karriere. Med mulighed for job efter hos Kattegat Teknik efter du er er faglært.

Hvem er du?

Du går på/har gennemført grundforløb 2 med speciale som automatiktekniker i elektrobranchen fra en teknisk skole: SYDDANSK ERHVERVSSKOLE eller CELF; enten almindeligt forløb eller EUX.
I stedet for at vente på, at nogen sætter dig i arbejde, kaster du dig selv over de ting, der skal ordnes. For du tager initiativet samtidig med, at du er en teamplayer, som forstår, at rutineopgaver også er en del af en normal arbejdsdag. Du er moden, ansvarsfuld foruden, at kunne navigere og bevarer overblikket i hektiske situationer. Mulighed for voksenlærlinge via EUV. Få flere informationer hos Erhvervsskolerne.

Hvad laver en automatikteknikerlærling?

En automatiktekniker er automatik- og procesområdets ‘multikunstner’. Du kommer til at arbejde med reparation af el-motorer, gear og pumper m.m. Fejlfinding og reparation af maskinanlæg og viklinger til elektromotorer.

»Automatikteknikeren i elektrobranchen arbejder med systematisk og tilstandsbaseret vedligeholdelse, montage og idriftsætning af mindre automatiserede maskiner og anlæg.
Fejlsøgning, fejlretning og service af elektromekaniske anlæg herunder viklinger til elektromotorer, generatorer, transformatorer og andet elektromekanisk udstyr indgår også i opgaverne for en automatiktekniker i elektrobranchen«, siger John Andersen, værkfører

 

Sådan bliver du Automatiktekniker i elektrobranchen

Som automatiktekniker i elektrobranchen arbejder du med systematisk og tilstandsbaseret vedligeholdelse, montage og idriftsætning af mindre automatiserede maskiner og anlæg. Dine opgaver kan f.eks være fejlsøgning, fejlretning og service af elektromekaniske anlæg. Uddannelsen udbydes med EUX og talentspor. Læs mere om optagelseskravene på ug.dk 

Vejledende uddannelsestid for unge under 25 år. Er du over 25 år, kan uddannelsestiden være kortere. Se mere her

 


Hvem er vi?

Kattegat Teknik ApS beskæftiger sig med salg, service, reparation, opbygning, vedligehold af hydraulik- og maskinanlæg med fokus på mobilteknik, marine- og skibsservice; industri; reparation af lastvogne og entreprenørmateriel. Du kommer til, at være en del af vores serviceteam som reparere og laver fejlsøgning på hydraulikanlæg, dieselmotorer, transmissioner, elmotorer, pumper, håndværktøj, startmotorer, gear, dynamoer, aktuatorer og generatorer. Vi er eksperter i afbalancering og vibrationsmåling af roterende maskindele og udstyr, hvor emnerne kan være op til 10.000 kg og ø 5.000 mm.

Sådan bliver du Automatiktekniker i elektrobranchen

Læs mere om virksomheden: kattegatteknik.dk/

 

Kontakt: John Andersen, værkfører for elektroafdelingen og praktikansvarlige
Mail: job@kattegatteknik.dk – Ring: 87 59 12 12

Ring mig op

 

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close