skip to Main Content

Kattegat Teknik ApS kompetencer og serviceydelser

Den moderne landsbysmed finder du i Grenaa

Et værksted for lastbiler. Et smede- og maskinværksted. Et værksted for elektroteknik og afbalanceringsudstyr. Et stort varelager med blandt andet elektromotorer, generatorer, styringskomponenter og akkumulatorer – foruden masser af reservedele til lastbiler. Jørgen råder over en smidig medarbejderstab med mekanikere, elektromekanikere og elektrikere – foruden en administration. Samlet på 2.000 kvm og placeret på et grundareal på 11.000 kvm på Rolshøjvej i Grenaa.

Vi har det hele i huset og det store varelager sikrer, at vi kan gøre opgaven færdig med det samme.

Virksomheden er vokset dynamisk: I 2004 kom elektroafdelingen til og i 2008 overtog Jørgen en produktion af Dynax spindelmotorer, som eksporteres til en del lande verden over.

Kompetencerne spiller godt sammen, forklarer Jørgen Kroer.

”Der er en synergieffekt fra værksted til værksted. Elektroværkstedet spiller godt ind, når vi skal reparere elektriske komponenter på lastbiler, entreprenørmaskiner m.m.” siger han.

”Vi skal ikke gå andre steder hen for at klare opgaverne. Vi har det hele i huset. Det store varelager sikrer, at vi kan gøre opgaven færdig med det samme.”

Lastvogne og entreprenørmaskiner

Værkstedschef Mogens Broberg har mere end 25 års erfaring som ballast som garant for eftersyn og reparation af tungt kørende materiel i virksomhedens nye lastbilværksted, der bl.a. har de lokale vognmænd Klaus Kousted, Ulrik Sinding og Jan Stevnhoved som kunder.

Værkstedsteamet udfører service og reparation på alle lastvognmærker, påhængskøretøjer samt udstyr. Også arbejdstilsynets lovpligtige serviceeftersyn af lastbilernes kraner, lifte, hejs og læssebagsmække.: Vi har en fire søjlet lastvognlift, vi har de nyeste diagnoseudstyr til al fejlsøgning på alle lastvogne; og så har vi fartskriverautorisation.”, forklare Jørgen Kroer.

Vi står til rådighed døgnet rundt, når der er nedbrud ude i ”marken”. Det gælder også marineservice.

”Værkstedet rummer desuden diagnoseudstyr til måling af flow og tryk, så man også kan servicere og reparere hydraulikudstyr.

Elektroværkstedet

Jørgen er lidt stolt over elektroværkstedet, der bugner af moderne udstyr, som i øvrigt løbende bliver suppleret: F.eks. testbænk for elektromotorer og generatorer. Viklemaskiner til omvikling af ankre og spoler, og store ovne for udbrænding og lakering af motorankre og spoler samt alt relevant specialmåleudstyr. “Elektroværkstedet binder hele virksomheden sammen. Vi tager gerne nye udfordringer op, også selvom vi ofte skal tænke alternativt for at løse opgaven effektivt i huset”!
Endelig har virksomheden investeret i afbalanceringsbænke (kapacitet på afbalancering af emner op til en diameter på 5 meter og en vægt på 10 tons) og udstyr til afbalancering, frekvensmåling og vibrationsmåling af roterende maskindele. Både til statisk og til dynamisk afbalancering af selv meget store roterende emner, som man ellers med FL Smidts ord skal til Spanien for at få afbalanceret. Men virksomheden kan også udføre afbalanceringer på stedet, uden demontering af de roterende dele. Blot skal der være plads til at montere føler og udstyr.

Velassorteret lager
Lageret rummer bl.a. pumper, motorer, gear og batterier til stort set alle formål. Derfor er det nemt at benytte sig af virksomhedens døgnservice og få leveret, når behovet er der. Kattegat Teknik er leveringsdygtig, når det f.eks. drejer sig om hydraulikslanger, fittings, pakninger, filtre, transmissioner, lejer, elmotorer, akkumulatorer – og meget, meget mere. ”Vi rækker vidt, og den bedste beskrivelse jeg kan finde på om vores virksomhed er, at vi er en moderne landsbysmed. Det var også her, man i gamle dage kom, når noget skulle ordnes,” konkluderer Jørgen Kroer.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close