skip to Main Content

Kattegat Teknik ApS er dit lokale og landsdækkende lastbilværksted, når du har brug for lastbilreparationer, almindelige service eftersyn – her møder du kun de absolutte bedste fagfolk, der har forstand på håndværket.

Lastbilreparation – landsdækkende service

Vores ekspertise dækker både reparation, smede- og karosseriarbejde på lastbiler. Vores erfaring som lastbilværksted rækker mange år tilbage, og vi har efterhånden etableret en betragtelig kundekreds af lastbilejere rundt om i landet. Uanset hvilken form for lastbilreparation du er på udkig efter, garanterer vi effektiv håndtering og løsning af problemet.

Kattegat Teknik står for kvalitet og holdbare løsninger med en lang levetid. Det gør vi på baggrund af omfattende viden, gennemtestede arbejdsmetoder og kvalitetsmaterialer.
Akut brug for værksted ved defekt lastbil, der skal repareres hurtigst muligt, så kan du roligt henvende dig til vores lastbilværksted – vi klarer din lastbilreparation hurtigt, effektivt og til en god pris, så du er tilbage på landevejene på ingen tid.

Få et uforpligtende tilbud i vores lastbilværksted

Kattegat Teknik er et kvalificeret lastbilværksted til at tage sig af din næste lastbilreparation, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 87 59 12 12 eller kontakt os på mail. Du kan også udfylde en formular her på siden, som vil blive besvaret hurtigst muligt.

Reservedele

Kattegat Teknik ApS er leveringsdygtig i reservedele til din trailer og tilbehør til alle lastvognsmærker, alt sammen til konkurrence dygtige priser.

Udstyr

760 m2 service og mekanikerværksted med bl.a.: • Gaffeltruckdækning • Hydraulikmåleudstyr for flow og tryk • Partikel- og vandmåleudstyr for hydraulikolie • Rørbukkere, formontagemaskiner, udkravemaskiner for hydraulikrør • Specialværktøj og aftrækkerudstyr mv. • Stenhøj 4-søjlet lastvognslift • Traverskrandækning • Udstyr og maskiner til fremstilling af hydraulikslanger • Udstyr og specialværktøj til reparation og test af dieselmotorer • Udstyr til reparation af tunge køretøjer • Universal diagnosetester til alle lastvogne og ABS/EBS på påhængskøretøje

Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close
Back To Top