Om Kattegat Teknik

 

Fornemmelse for maskiner har vores dygtige lærling Kåre Rørmand, som mandag den 5. oktober 2015 modtog Metalindustriens Lærlingepris.

Kattegat Teknik ApS på Rolshøjvej 2 i Grenaa Kattegat Teknik ApS på Rolshøjvej 2 i Grenaa


Siden Kattegat Teknik ApS blev grundlagt i 1999 har vi bestræbt os på, at sætte et højt niveau for branchens standard. Vi beskæftiger os med opbygning, vedligehold, reparation og salg af hydraulik- og maskinanlæg, primært indenfor mobilteknik, marine og industri, samt reparation af lastvogne og entreprenørmateriel.

Reparation og salg er bl.a. af hydraulikanlæg, dieselmotorer, transmissioner, elmotorer, pumper, håndværktøj, startmotorer, gear, dynamoer, aktuatorer og generatorer.

En anden spidskompetence er afbalancering og vibrationsmåling af roterende maskindele og udstyr, hvor emnerne kan være op til 10.000 kg og ø 5.000 mm.

Firmaets ekspertiser på maskin-, mekanik-, hydraulik- og elektroområdet samt på lastvogne kombineret med det store varelager, udgør fundamenter i vores one-stop-service for en lang række kundegrupper.Samtidig yder organisationen en professionel service med hurtig reaktion. Med de kompetencer vi råder over, fra afdeling til afdeling, skal vi ikke gå andre steder hen for at klare opgaverne. Vi har det hele i huset, og vores store varelager sikrer, at vi kan gøre opgaven færdig på så kort tid, som muligt.

Hos Kattegat Teknik ApS er kunden altid i centrum, og vi yder den optimale service, der gør, at vi altid vil være den mest fleksible og professionelle servicepartner indenfor vores felt.

Samlet på 2.000 kvm og placeret på et grundareal på 11.000 kvm på Rolshøjvej i Grenaa. Alt det vi kan tilbyde, gør os til et One-Stop-Service værksted for mange kundegrupper.

Hos Kattegat Teknik har vi et stort lager i huset med op mod 20.000 varer og derudover et eksternt lager. Vi har blandt andet elektromotorer, hydraulikkomponenter, fittings, generatorer, startmotorer, styringskomponenter og akkumulatorer.

 

Vi lagerfører bl.a.:

 • Akkumulatorer
 • Autoremme
 • Elmotorer
 • Filtre, alle typer
 • Fittings
 • Hydraulikslanger
 • Komponenter
 • Lejer
 • Olier
 • Pakninger
 • Transmissioner
 • Og meget mere

 

 

Historie

 

VIRKSOMHEDEN ER VOKSET DYNAMISK

I 1999 startede Jørgen Kroer JK Maskinteknik i erhvervsparken i Grenaa. I juni 2004 overtog JK Maskinteknik afdelingen E&G Elektro i Grenaa. Ligeledes i 2004 var pladsen blevet for trang og virksomheden flyttede til Nordhavnsvej 24 i Grenaa.

I 2005 blev navnet ændret til Kattegat Teknik ApS, og i september 2006 flyttede virksomheden igen, denne gang til Rolshøjvej 2 i Grenaa.

Kattegat Teknik ApS blev kåret til at være Djurslands Gazelle virksomhed nummer 1 i 2006 og nummer 26 i Aarhus Amt. Året efter kom virksomheden på listen igen som nummer 3, og i 2008 var Kattegat Teknik igen blandt de udvalgte danske Gazelle virksomheder.

I 2008 overtog Kattegat Teknik ApS produktionen af Dynax spindelmotorer/aktuatorer, som eksporteres til en del lande verden over.

Kattegat Teknik ApS er ligeledes importør og forhandler af IGLAND i Danmark og Tyskland.

Med de kompetencer vi råder over, fra afdeling til afdeling, skal vi ikke gå andre steder hen for at klare opgaverne. Vi har det hele i huset, og vores
store varelager med op mod 20.000 varer sikrer, at vi kan gøre opgaven færdig på så kort tid, som muligt.

Samlet på 2.000 kvm og placeret på et grundareal på 11.000 kvm på Rolshøjvej i Grenaa. Alt det vi kan tilbyde, gør os til et One-Stop-Service værksted for mange kundegrupper.

 

splatter_ring24-7
FORESPØRGSEL:
Har du brug for yderlig hjælp eller har du en forespørgsel, så send os en mail på mail@kattegatteknik.dk.

 

Kattegat Teknik ApS på Rolshøjvej 2 i Grenaa
Gammelt luftfoto af Kattegat Teknik ApS
Kattegat Teknik ApS på Rolshøjvej 2 i Grenaa
Gammelt luftfoto af Kattegat Teknik ApS

Kattegat_Teknik_bygning
Kattegat Teknik ApS i dag

Kundeoprettelse

Ønsker du at blive oprettet som kunde?

Login
Kattegat Teknik nyhedsbrev
Tilmeld mig

Untitled-6

Faktura betaling

Betal din faktura med dit kreditkort. Sikkert, hurtigt og nemt.

Betal faktura