skip to Main Content

Brd. Klee A/S

Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er noteret på OMX (tidligere: Københavns Fondsbørs).
Vi tilbyder vore kunder løsninger inden for tekniske komponenter og halvfabrikata til dansk industri. Vort varesortiment på mere end 500.000 varenumre er opdelt i 5 hovedgrupper:
• Åbne transmissioner
• Gear og motorer
• El-teknik
• Lineære føringer
• Konstruktionselementer
Brd. Klee har det danske agentur for en lang række mærkevarer inden for ovennævnte hovedgrupper. En komplet liste findes via menuen til venstre.
Vi samarbejder med 50 selvstændige virksomheder, primært med elektromekanisk baggrund, som forhandler hele eller dele af Brd. Klee’s varesortiment. Af forhandlerstyrken er de 18 partnerforhandlere, hvor man i lighed med Brd. Klee kan handle via e-handel døgnet rundt, heriblandt Kattegat Teknik ApS. 

 

SMC Pneumatik a/s

SMC Pneumatik A/S’ omfattende program dækker alt lige fra filtre, slanger og cylindre til luftbehandlingskomponenter. Produktprogrammet består af mere end 10.000 produktserier i over 625.000 varianter.

 

 

Suzuki satser på miljøvenlige motorer, der sikrer dig en behagelig og sikker oplevelse, når du er på vandet.

Igland A/S


Skovspil 1 og 2 tromle; træflækkere/brændekløvere; pallegafler til frontlæsser, minilæsser, Bobcat, rendegraver/gummiged. Sneplove, V-plov/skråplov/
spidsplov, sneslynge, sandspreder, vejskraber.

Igland AS blev etableret i 1947 af Per Igland med base i Grimstad. Virksomheden har 65 års erfaring som udvikler og producent af egne produkter, der sælges over hele verden. Igland AS har været førende i effektive drift teknikker til landbrugstraktorer og Igland spil er et velkendt mærke på verdensplan. Per Igland, firmaets grundlægger, blev i 1981 tildelt kongens Medal of Merit i guld for sin udvikling af metoder, maskiner og udstyr til skovbrug. Igland har i tillæg til de etablerede produkter også udviklet nye produkter i sne, løft og vejvedligeholdelse.

Green Power

Green Power leverer generatoranlæg og nødstrømanlæg i alle størrelser og udførelser, både fritstående anlæg, anlæg i støjdæmpende kapsling og anlæg monteret på trailere eller i containere.

Hitchi Power Tools

 

 

Hitachi Power Tools Denmark A/S er et datterselskab af Hitachi Power Tools Norway AS. Vort forretningsgrundlag er at markedsføre kvalitetsprodukter til den professionelle slutbruger gennem forhandlere.

Lausø Service ApS

logo_lausoe

Lausø  Service ApS er en virksomhed i løbende udvikling og vækst. Virksomheden er vurderet til kredit rating A og var i 2013 en af Børsens Gazelle-virksomheder.

Fabrikant Erik Lausten startede Lausø Maskinservice i 1974. De første produkter, der blev produceret var korncontainere, jordbrugsvogne og skovvogne, som overvejende blev solgt på det svenske marked. I 1978 blev produktionen solgt til en virksomhed i Ikast.

 

 

FORESPØRGSEL:
Har du brug for yderlig hjælp eller har du en forespørgsel,
så send os en mail på mail@kattegatteknik.dk.

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close