Leverandører og partnere

Brd. Klee A/S

Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er noteret på OMX (tidligere: Københavns Fondsbørs).
Vi tilbyder vore kunder løsninger inden for tekniske komponenter og halvfabrikata til dansk industri. Vort varesortiment på mere end 500.000 varenumre er opdelt i 5 hovedgrupper:
• Åbne transmissioner
• Gear og motorer
• El-teknik
• Lineære føringer
• Konstruktionselementer
Brd. Klee har det danske agentur for en lang række mærkevarer inden for ovennævnte hovedgrupper. En komplet liste findes via menuen til venstre.
Vi samarbejder med 50 selvstændige virksomheder, primært med elektromekanisk baggrund, som forhandler hele eller dele af Brd. Klee’s varesortiment. Af forhandlerstyrken er de 18 partnerforhandlere, hvor man i lighed med Brd. Klee kan handle via e-handel døgnet rundt, heriblandt Kattegat Teknik ApS. 

Igland AS


Skovspil 1 og 2 tromle; træflækkere/brændekløvere; pallegafler til frontlæsser, minilæsser, Bobcat, rendegraver/gummiged. Sneplove, V-plov/skråplov/
spidsplov, sneslynge, sandspreder, vejskraber.

Igland AS blev etableret i 1947 af Per Igland med base i Grimstad. Virksomheden har 65 års erfaring som udvikler og producent af egne produkter, der sælges over hele verden. Igland AS har været førende i effektive drift teknikker til landbrugstraktorer og Igland spil er et velkendt mærke på verdensplan. Per Igland, firmaets grundlægger, blev i 1981 tildelt kongens Medal of Merit i guld for sin udvikling af metoder, maskiner og udstyr til skovbrug. Igland har i tillæg til de etablerede produkter også udviklet nye produkter i sne, løft og vejvedligeholdelse.

Lausø Service ApS

logo_lausoe

Lausø  Service ApS er en virksomhed i løbende udvikling og vækst. Virksomheden er vurderet til kredit rating A og var i 2013 en af Børsens Gazelle-virksomheder.

Fabrikant Erik Lausten startede Lausø Maskinservice i 1974. De første produkter, der blev produceret var korncontainere, jordbrugsvogne og skovvogne, som overvejende blev solgt på det svenske marked. I 1978 blev produktionen solgt til en virksomhed i Ikast.

 

 

 

FORESPØRGSEL:
Har du brug for yderlig hjælp eller har du en forespørgsel,
så send os en mail på mail@kattegatteknik.dk.

Kundeoprettelse

Ønsker du at blive oprettet som kunde?

Login
Kattegat Teknik nyhedsbrev
Tilmeld mig

Untitled-6

Faktura betaling

Betal din faktura med dit kreditkort. Sikkert, hurtigt og nemt.

Betal faktura