Service

Service, reparation og lovpligtige eftersyn

Hos Kattegat Teknik ApS servicerer, reparerer og godkender vi alt fra trucks og løftegrej, til skovspil, entreprenørmaskiner, lastbiler og marine.

Med en placering nær Grenaa havn har vi stor erfaring i at arbejde med såvel hydrauliske som pneumatiske anlæg offshore, og ved derfor hvad der kræves for at skabe stabil drift under de hårde forhold som “søen” byder materiellet.

Vi udfører service onsite, altså hos dig, eller der hvor dit materiel befinder sig – og naturligvis også på vores eget specialværksted, der er udstyret til at håndtere selv meget store projekter og specialmaskiner.

Vores specialværksted håndterer selv de største specialmaskiner

Vi har indrettet vores værksted så vi kan håndtere flere af vores specialområder samtidig. Kattegat Teknik’s bygning rummer således opdelte afdelinger til Dynax spindelmotor fabrik, marine og maskinværksted, afbalancerings værksted, fuldautomatiseret CNC værksted, elektromotor værksted og naturligvis både stort lager og fuldt ekviperet Shop.

Diagnoseudstyr

Kattegat Teknik ApS udfører et effektivt serviceeftersyn på din båd med avanceret diagnoseudstyr.
Med vores diagnoseudstyr til marinebrug, kan vores dygtige teknikere hurtigt og effektivt foretage de fejlsøgninger såsom udlæse fejlkoder og diagnosticere hvad der kan være af problemer, læse timetal på motoren, mm.
Vi bruger IDC4 Multitester fra TEXA til flere mærker så bl.a. Yamaha, Honda, Kawasaki, Volvo Penta og Yanmar. Derudover har vi originalt Mercury, MerCruiser og Mercury Diesel diagnoseudstyr.

FORESPØRGSEL:
Har du brug for yderlig hjælp eller har du en forespørgsel,
så send os en mail på mail@kattegatteknik.dk eller giv os et kald på 87 59 12 12.

Kundeoprettelse

Ønsker du at blive oprettet som kunde?

Login
Kattegat Teknik nyhedsbrev
Tilmeld mig

Untitled-6

Faktura betaling

Betal din faktura med dit kreditkort. Sikkert, hurtigt og nemt.

Betal faktura